Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : ..
WEB https://erenmtal.meb.k12.tr
Adres : ULAŞ MAH. IHLAMUR SK. LİSE BLOK NO 1 ERGENE / TEKİRDAĞ
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MİSYON : Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak, geleceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi sürekli yükseltmek, eğitim ve öğretimde hep daha iyisinin ve güzelinin arayışı içinde olmak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Çorlu-Edirne Karayolu üzerinde bulunduğu için ulaşımı kolaydır.
Yerleşim Yeri : Ulaş Mahallesi İhlamur Sokak Lise Blok No:1
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 55 km. İlçe merkezine yaklaşık 14 km. mesafede bulunmaktadır. Ulaşım çevre yolundan gayet kolay olup 10 - 15 dk.arası sürmektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :